Blogtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

onsdag 30 maj 2012

Oj vad det var länge sedan nu som jag gjorde något nytt inlägg här. Jag kommer antingen att starta en ny blogg eller förändra den här bloggen. Jag har nämligen lagt ned min butik och jag kommer inte att arbeta med ullen i den utsträckning jag har gjort tidigare.
Jag arbetar nu på Malmköpings wärdshus och jobbar på timme i köket. Det känns kul att vara igång med något annat och att dessutom få arbetskamrater efter tolv år som "ensamarbetare".
Mycket som händer just nu och förändringar är ganska spännande även om det kan vara kämpigt också. Men jag har en rätt så positiv inställning till det mesta i livet så jag tror att det kommer att falla väl ut i slutänden i alla fall.
Senare kommer min blogg mest handla om odlingar, hus, inredning och bakning och annat kreativt i stället för om ull och tovning, men visst kommer även den biten finnas med på ett hörn också. Kan ju inte släppa det helt eftersom det är en så stor bit av det jag ägnar tid åt ändå.


Här får ni se en bild på de nya odlingsbäddarna som blev till när vi tog bort den hemska, sjuka rosenrabbaten vid ingången till vår tomt. De ska strax fyllas upp med mer ätbart. Just nu är det tomater, paprikor, örter av alla de slag  som växer där. Jag vill utnyttja trädgården till ätbara saker, frukter, bär, örter, grönsaker och rotfrukter. Så slipper man gå till affären och betala för dessa godsaker.
Känns bra att bara gå ut och plocka in det man behöver till matlagningen.
Nu ska jag ut och fortsätta grävandet och sedan rensa ogräs bland vinbärsbuskar och hallonsnår.