Blogtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

måndag 30 januari 2012

Tovningskurs värd 1600:- Gratis!

Om du vill gå en kurs i tovning hos mig så kan du nu ha chans att få en kurs gratis  om du tar med dig tre betalande tovnings-kompisar. Jag tar max fem deltagare / kurstillfälle men är ni fyra så blir det väldigt bra det med, därför tänkte jag att om du är sugen på att gå en två-dagars kurs i tovning och kan ordna med dig tre stycken betalande vänner så får du en kurs gratis. Värde 1600:-
När du har fått ihop dina kurskompisar så anmäler ni vilken kurs ni vill gå, Nybörjarkurs eller fortsättningskurs, Ni betalar in tre stycken anmälningsavgifter á 500:- på det kontonr ni får utav mig. Anmälan är bindande. Sedan betalar ni in resterande 1100:- /person ( tre st betalande) en vecka innan kursstarten
Antingen får du gå gratis eller också får ni alla fyra 400:- rabatt på kursavgiften. Det avgör ni själva. 1600:- är i vilket fall som helst den summa som jag bjuder på.
I kurserna ingår förmiddagsfika (frukost med nybakat bröd,kaffe/te,pålägg av olika varianter, frukt och grönsaker) och eftermiddagsfika med hembakat fikabröd. Lunch ordnar du själv.
Materialkostnad tillkommer och är helt beroende av hur mycket ull du använder och hur mycket du hinner tillverka men brukar i snitt hamna på 200 - 400 kr.
Kurserna börjar 9:30 på lördagen och söndagen, slutar 16:30 båda dagarna.
Vi har väldigt trevligt och roligt på våra kurser så passa på nu att ta chansen att få gå en kurs helt gratis, eller att dela med dig till dina vänner och få en billigare kurs alla fyra.
All denna färggranna ull väntar på att bli tovad och formad till de mest skilda alster, bruksföremål eller mer till lyst, möjligheterna är så gott som oändliga bara man har lärt sig tekniken.
Välkommen med din anmälan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar