Blogtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

torsdag 13 januari 2011

Välkommen på kurs!

Nu börjar jag med mina tovningskurser igen.
Första kursen blir den 19 - 20 februari, en nybörjarkurs i tovning med vatten och såpa.
fortsättningskurs den 5 - 6 mars.

Kurserna är två hela dagar, vi börjar 9:30 och håller på till 16:30, med lite avbrott för fika och lunch.

Nybörjarkurs är för dig som vill prova på att tova för första gången, för dig som vill lära dig de olika tovningsteknikerna och upptäcka ullens förmåga att förvandlas till tyg bara genom att du bearbetar den med vatten och såpa. Vi ska tova "platt" ena dagen och på söndagen provar vi på att tova på liten mall. Jag lovar att du kommer få en glimt av en ny värld inom textil.
Sista anmälningsdag: 4/2 2011

Fortsättningskursen är för dig som redan känner till en del om ull och tovning. Ta gärna med och visa lite för varandra av det ni har tovat tidigare, brukar vara inspirerande. Vi ska jobba lite med mönster på tovat på den här kursen.
Sista anmälningsdag: 18/2 2011

Kursavgiften är 1600:-, då ingår fika på för och eftermiddagen.
Anmälan är bindande och du betalar 500:- av kursavgiften som anmälningsavgift och resterande belopp kan du betala vid kursstarten. Anmäl dig senast två veckor före kursstart.
Materialkostnad tillkommer.
Skulle du utebli från kursen återbetalas inte anmälningsavgiften. Skulle kursen bli inställd pga för få anmälningar tex. så får du tillbaka hela avgiften.

Är du intresserad så hör av dig till mig genom att maila till makalost@gmail.com eller ring 070 6994165 så får du mer information

Varmt välkomna!
Moni

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar