Blogtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

tisdag 12 april 2011

tovningsbar katt

Denna vackra katt var vi kattvakt åt i helgen. Hon har en päls som inte är av denna värld. Dessutom tovar den sig väldigt lätt. Hon har t.o.m. varit hos veterinären och blivit nersövd  för  att raka av pälsen på bakbenen just för att den hade tovat sig så mycket att den inte gick att reda ut. Och det måste ju streta i pälsen och skinnet när det blir sådana tovor.
det är synd bara att det tar lång tid att få ihop så mycket päls när man kammar henne att det skulle gå att tova något utav den, annars vore det ju jättekul att prova.
Tizzla som hon heter, är väldigt förtjust i vår hund Hon lägger sig i hans hundbädd på kvällen och tycker att det är så mysigt, då går Edison genast därifrån för han vill inte ha sällskap i sin säng. När han då lagt sig tillrätta någon annanstans så kommer Tizzla genast och lägger sig intill vilket leder till att Edison knatar iväg igen. Han är jätteglad åt att hon kommer hit men tycker nog att hon kunde sova hemma hos sig så att han får lugn och ro.

3 kommentarer:

  1. Började genast fundera vad man kan göra av katthåret...Man kanske kan göra en jätteliten blomma på nån mörk lammull?

    SvaraRadera
  2. ja varför inte, eller små "pärlor" som man blandar med andra pärlor av glas tex och trär upp till ett halsband, eller nålfilta pyttesmå katter som man gör örhängen utav.

    SvaraRadera