Blogtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

måndag 10 oktober 2011

En miniriddares dröm

Jag har en kreativ bror som tillverkar de mest fantastiska saker, och till julen förra året så var hans femårige son som uppslukad av äventyrslystnad, lekte pirater och riddare dagen lång. Den lille riddaren hade dock inget att bekämpa drakar och styggingar med så min bror tillverkade det mest utsökta svärd och sköld till sin son. Och tomten hann inte ens ut genom dörren förrän sonen i huset drog ut på äventyr med stolthet i blick. Min bror  tar gärna emot beställningar av er som lever med oskyddade riddare i familjen. Tänk vilken lycka att kunna försvara sitt kungarike och sina kära med dessa oslagbara, magiska och vackra riddartillbehör, och att kunna komma oskadd ur striden tack vare den vackra och ogenomträngliga skölden. Kanske borde jag komplettera det hela med en tovad "rustning". Tex en tovad hjälm och mantel.
Titta in på hans sida om ni vill se det vackra hantverket i dessa riddartillbehör, äkta trä                                 .Palisander and Micael Ström also shared a link.
www.palisander.se
Fine Art Furniture, Tools and Toys



Här ser ni skölden från baksidan, och hur man som liten riddare får med sig allt man behöver när man drar ut på äventyr i kungarikets djupa skogar som kan dölja rövare och drakar bakom enorma träd och i djupa grottor. Man måste alltid vara redo att bekämpa farligheterna som lurar. Vilken liten riddare skulle inte bli överlycklig över denna julklapp?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar