Blogtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

onsdag 8 juni 2011

kommer ni till Malmköping i sommar så kan ni hålla utkik efter den här skylten om ni vill ta en titt in i Makalöst Filtmakeri. Jag har öppet på lördagar mellan 11 och 14 men även andra dagar efter överenskommelse. Då kan ni ringa mitt mobilnr; 070 699 41 65 så kommer vi överens om något som passar.
Jag hoppas att ni hittar till Köpmangatan 2 om ni ändå är i krokarna. Välkomna!

2 kommentarer:

  1. Hej Moni.. först: tyvärr vann du inte muggarna, men det var ju sjukt många som ville vara med, vilket är roligt på ett sätt.. suck, men tråkigt att inte fler kan vinna.

    Andra: Tänkte jag skulle besöka din hemsida och verkligen kolla in den och gud vad imponerad jag blir! Vilket hantverk du gör! Hur vackert som helst och väldigt inspirerande:)

    Tredje: Jag ser ju att du inte bloggar så ofta eller så men jag undrar om du kanske inte skulle vilja försöka blogga lite mer, kanske lägga upp fler bilder och information om det du håller på med. Jag skulle ju i såna fall gärna ha med dig i mitt nätverk för alla oss som skapar och är kreativa.

    Om du inte har gjort det, läs gärna på sidan om tanken bakom nätverket. Det skulle verkligen vara roligt om du ville haka på.
    DU får allt stöd du behöver till att blogga mer ofta och att ha saker att skriva om etc. Det är det som nätverket är till för..

    Jättekram från Ida :D <3

    SvaraRadera
  2. Ps: glömde säga tack för att du kommer till min sida, jag uppskattar det verkligen..

    SvaraRadera