Blogtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

torsdag 15 december 2011

jag tittade runt lite på bloggar för att få lite inspiration till julpyssel och fint fix man kan göra själv, men då hamnade jag hos Fröken Prillig och hon har arrangerat en tävling som jag passade på att vara med i.
När jag sitter och tittar runt så här så får jag så mycket idéer så att det snurrar i huvudet till slut men jag skulle aldrig hinna med att göra allt som jag blir sugen på att prova, nej då skulle jag inte få tid över för det jag bör göra.
I morgon är det fredag och då ska jag och mannen till Stockholm, men inte för att roa oss precis, utan det är vår Edison som ska få komma till veterinären med sina problemtassar, och vi hoppas nu på att den här veterinären ska kunna utföra ett underverk, vilket vi har hört att hon är duktig på, så att han slipper ha så förbålt ont i sina tassar jämt och ständigt. Det är sorgligt att se honom de dagar, veckor som det är som värst. Han ligger helst och vill inte ens leka om det kommer en älskad hundkompis. Han har riktigt ont förstår man ju. Vi har varit till än den ena och än den andra specialisten men nu hoppas vi att den här kvinnan är så fenomenalt duktig som vi har hört att hon ska vara. Då kan Edison få ett riktigt skönt hundliv igen och det vore väl en fin julklapp till oss alla i familjen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar