Blogtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

onsdag 28 december 2011

tovningskurser drar igång i Januari redan

Ja nu är det dags att dra igång kursverksamheten igen. Redan den 21-22 Januari har jag planerat nybörjarkurs och även den 4-5 februari, sedan blir det ett par fortsättningskurser och därefter en endagskurs i nålfiltning. Känner ni er sugna på tovningskurser så kom och anmäl er, maila eller ringa går också bra. Kurserna kommer att pågå under hela året och kanske även sommarkurser om intresse finns.

Har ni andra önskemål vad gäller datum för kurser så hör av er, det brukar gå att ordna.
Här är lite av vad som behövs för en kurs. 
En flaska flytande såpa, bubbelplast, en stor och en liten gammal rivig handduk, ett gammalt lakan, tio-liters hink, dänkflaska, förkläde, resårband, om ni har en tvättbräda eller valkbräda så ta med den, 
Jag har en hel del att låna ut av detta men såpan måste ni ta med själva. Bubbelplast kan ni köpa en bit av mig om ni har svårt att få tag på det, så även dänkflaskan vilken jag vet är svårfunnen nuförtiden.
Även ull finns att köpa på plats och det brukar inte bli så stor utgift, mellan 150 och 400 beroende på hur stora och hur många saker man hinner med. En del är väldigt snabba och effektiva emedan andra tar det lite varligare. Men roligt brukar vi i alla fall ha tillsammans.
Välkommen på tovningskurs! 

1 kommentar:

  1. Tips: Gör din egen dänkflaska. Gör hål i korken med en syl eller grov stoppnål, på en "fäskpressad juiceflaska". Den har en lite bredare/större kork än en läskflaska. Dessutom är innehållet både nyttigt och gott.
    Ha det Tina

    SvaraRadera